Saturday, January 8, 2011

Charlie's Angel dan PowerPuff Girl




Assalamualaikum :) untuk entry ke 3 untuk harini saje, aku nak cite sikit pasal friendship ni. untuk record, aku memang ramai kawan, yang tentunya selalu ade dengan aku. Kawan biase mmg ramai, tapi kali ni entry ni khas untuk mereka berdua ni.
2011, menjadikan kami dah berkawan hampir 4 tahun, kalau nak ikotkan, smua bnde ktorg buat same2..semua bnde nak bertiga, sebab tu jadi PowerPuff Girl la Charlie's Angel kan? semua orang pon jeles ngn ktorg, sampai Puan Gina siap terkejut lagi kt mase ktorg masing2 dapat UITM same2 aritu. mungkin ni rezeki kami bertiga. Alhamdulillah! :) BIla sedih, dah tau da nak bgtau sape dulu, nak koling2 ke, mesej2 ke, yming2 n skypeing2 siap. Semuanya kami bertiga. Orang kutuk ke, puji ke ktorg still lagi bersama. Walaumacmamnepun, ktorg do frend dengan org lain jugak. bukan dnia ni hanya kami bertiga. Ktorg sentiasa bersosial. :)

Tapi bile melibatkan perkaraperkara yang orang lain takkan paham, merekalah sentiasa ade. Family matter, financial problem tu smua kadang2 segan nak kasitua orang yang tak rapat dengan kitekan? Tp aku selesa dengan dorang.






well, aku tak sure kalau korang bace blog aku ni, aku nak bgtau yang aku sayang korang berdua wahai cik Nazatulaznira Samsudin dan cik Atiqah Alias.. Insyaallah kita akan berkawan sampai bile-bile ye?

Yang Cantik,
NurulNadiaZulkifli

2 comments:

Annie said...

Kawan sebenar-benar kawan. Susah nak dicari, kalau dah dapat jgn disia-siakan. Hehe.

NadyNadia said...

ye btol tu anne,

:)