Monday, April 25, 2011

Hari ketigabelas: TV Show

okay, ni entry kedua untuk harini, ni pun versi cepat, ringkas dan tepat.
harini entry ketigabelas untuk cabaran 30hari ni. kene cite pasal TV show yang aku really addicted sangat recently ni.* ape campuration BI-BM ni?*


sekarang ni, tiap-tiap ari isnin sampai kamis pukul tiga, aku dan teman-teman serumah pasti akan menghadap depan TV3. semua sebab pempuan comel dan lelaki kacak ni. pastinya MARIMAR! maaf ye untuk sesape yang tengah keje pukul 3 tu, korang memang comfom terlepas cite ni weh. tapikan, youtube pun da ade. so, takyah risau sangatla ye.






cite ni pasal budak pempuan name Marimar, dulu die terpisah dengan makpak die. pastu hidup susah dibawah jagaan nenek & datuk angkat die. dorang ni jumpe Marimar ni kt laut rasenye. Marimar ni terpisah dengan parents die lepas terhempas kapal terbang...pastu die besar dan kahwin dengan lelaki kacak, Sergio tu. pastukan...






kan




kan..






arrghhhh, malasnye nak taip weh. tapi korang boleh carik kat Google cite die. tapi memang bestla cite die. lagipun ni cite Filipin. so, takdelah rase bodoh sangat kalau nak dibandingkan dengan cite Ind*n, kire bole layan la cite ni.




Jadi, kalau sesape takde clas or MC ke kan, korang bolehla tengok Marimar kt TV3, pukul 3 ptg tau. Aku jamin, korang takkan menyesal punye.


Have a great day peeps! Senyum sokmo!

4 comments:

CikBulat said...

cter apakah seksie meksie gini o.O

nadyNad said...

oo..memang teaser die seksis sikit.
tapi mase tu marimar tu muda belia lagik..



sekarang da tak seksi. sesuai untuk tontonan umum :")

Liyana Khairunnisa Khairi said...

argh tak ley tgk sbb kerje. huhu.
tp next week boleh kowt ^^

nadyNad said...

hahai

liyana> alahai..ruginye tak dapat tengok!xpe, next week tengok ye.aha! kalau rase macam tak paham jalan citenye, bolehla tanye nad kt shoutbox ye!


jangan segan silu