Tuesday, April 26, 2011

.Makanan hati, elok untuk tumbesaran yang sihat.





okay, sekarang da pukul 2pagi. penat penat study, bukak FB, ade lak link video kat atas tu, terus rasa lemah gemalai. entah kenape kadang-kadang cepat tersentuh dengan tazkira tazkirah sebegini. mungkin aku da makin jauh dengan Allah?


apeapepun, kadang kadang hati kita perlu kasi makan gak. asyik perut je kenyang kan? baru tak tersasar jauh dari landasan.


seronok gak bile dengar tazkirah ni, dulu kat sekolah memang takyah carik, ade je kuliah maghrib. tapi since dah belajar ni.. memang susah nak dapat. kalau tak carik, memang takkan dapat. *alahai, rindunya nak dengar tazkirah.dulu aku tdo time tazkirah, sekarang tercarik-carik, rasekan!*

jadinya...

Jangan bersedih, Allah bersama kita! :")

2 comments:

aisyah ahmad said...

betol3..AA pon gitu gak..zaman mude2 remaje dulu..*skang pon mude..cume tak remaje jek ;p*...kalo dgr org ceramah..sokmo wat jahat..cakap sorg2..bile la nak abis..huhu.jahat sungguh rase..tapi skang..dah rindu nak semua tu..sumpah nyesal tak dengar semua ceramah tu secara tekun..

nadyNad said...

hai hai

aishah ahmad > tulah, time tazkirah mase sekolah teknik dulu asyik tdo je.. sekarang ni, klau tak carik, tak de la dengar bende2 bende baik macam ni