Saturday, April 23, 2011

Revealed! My current relationship! : Day 12

ehemmm... bile tengok list 30days challenges ni. seriau bile sampai hari keduabelas. tapi harini nak revealed bende ni. mane tau ade yang nak amik borang kan?hahaha :")

okay, to make it clear,
I am single, yet not available. auw..auw! eh, kenape not available? sebab...aku masih mencari yang sesuai dan sedang mengenali seseorang..tapi, banyak tapinye ok, jangan tanya, aku rimas nak jawab.


dulu time ade boipren, aku hepi, tapi tak sehapy sekarang,
aku jadi penyabar, tapi sekarang tahap kesabaran aku lagi tinggi. mungkin sebab ianya bukan mudah untuk melupakan, apatah lagi nak memaafkan.
tolonglah layankan aje aku ok.
dulu time ade boipren, duit aku banyak habis kat topup,
sekarang lebih jimat! kawan baru aku tu jarang mesej di henfon, ym ym je kami ni.
time ade boipren dulu, aku kurus, sebab bile 'dia' kol ke mesej ke rase da kenyang, tapi sekarang aku sedikit gemuk sebab takde sape boleh jadikan aku kenyang hanya dengan suaranya. *trust me! susah weh, susah!*

dulu, henfon kene sentiasa ade, kene sentiasa kt poket, kene sentiasa volume 18, tapi sekarang, henfon bukanla keperluan asasi kehidupan aku. even kalau silent mode pun aku tak berape kisah. selalunya, bile tak buat silent mode pun, memang akan senyap je. kecuali ahli keluarga terdekat dan sahabat handai menanya kabar.

dulu aku ok je bile tengok page 'Dia', tapi sekarang jangan kan nak carik, email die pun aku dah lupe dan sampai satu tahap, aku da block 'Dia' dari fb. Jangan biar masing-masing tau any updates.


aku takboleh nak cakap lebih lebih, hati aku kecewa, sakit dan terguris nak ingat sejarah percintaan..hahhaha. tapi aku okay je. I'm doing fine! :")


aku tak pernah kata aku menyesal, cuma aku tak faham kenapa bende ni terjadi. tapi takpe, mungkin hikmahnya aku akan nmpak lagi 3-4 tahun kan?
Sape tahu segala urusan perancangan Allah kan?

Jadi, jangan risau kalau anda sedang single macam aku, semuanya akan jadi just fine!




notacinta: borang ade lagi, nak tak?hahahaha :")



2 comments:

dEwy said...

Well, thats a normal thing in life. Like we all know, Allah temukan kita dengan orang yang salah sebelum bertemu org yang betul kan ? Yang penting Live Life To the fullest!

nadyNad said...

hai sayangs!
thanks for ur advice!yup!, belum ditemukan dengan orang yang betul lagi skrg ni..

sape tau,mungkin taun depan terus kawen kan?hahhah

:")